Supa de peste cu lapte

Printeaza

O reteta delicioasa de supa de peste cu lapte din: burta de crap, lapte, smantana, unt, cartofi, ceapa, morcov, verdeata, sare si piper.

Ingrediente:Supa de peste cu lapte

  • 1 kg file de burta de crap
  • 1-1/2 l lapte
  • 500 g smantana
  • 1/4 pachet unt
  • 400-500 g cartofi
  • 1-2 cepe
  • 1 morcov
  • verdeata proaspata
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toacă ceapa cât mai mărunt şi căleşte-o în unt încins. Când a devenit trans­lucidă, toarnă un litru de apă, dată în prealabil într-un clocot, impreuna cu morcovul intreg.

Când au fiert cartofii, stinge flacăra şi presară în oala cu supă verdeaţa (câte o legătură de pătrunjel şi mărar) tocată fin. Intre timp, fierbe separat peştele în apă cu un praf de sare şi o frunză de dafin.

După un sfert de oră, stinge focul şi scoate cu grijă fileurile pe un platou. Pune-le în farfuriile cu supă doar în momentul servirii.

 Supa de peste cu lapte

Supa de peste cu lapte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.