Supa de peste cu morcovi

Printeaza

Supa de peste cu morcovi din: crap, ceapa, ardei, morcovi, dovlecel, cartofi, dafin, orez, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • capul şi coada unui crap
  • o ceapă
  • un ardei gras verde
  • 2 morcovi
  • un dovlecel
  • 3-4 cartofi
  • 2 frunze dafin
  • 3 linguri orez
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

In oala de fiert se încinge mai întâi uleiul şi se pun la călit ceapa tocată şi morcovii curăţaţi şi tăiaţi rondele. lasă 5 minute.

adaugă ardeiul, dovlecelul şi cartofii, toate spălate, curăţate şi tăiate cuburi, se presară sare şi se pun foile de dafin,

Se lasă 5 minute să se soteze, se toarnă apă, se adaugă orezul şi se lasă la fiert 20 de minute.

adaugă apoi capul şi coada de peşte şi se mai lasă 10 minute.

 

Supa de peste cu morcovi

supa_de_peste_cu_morcovi

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Friptură de Pui Tikka Masala

Friptură de Pui Tikka Masala – o combinație delicioasă de carne fragedă de pui și un sos cremos, bogat în condimente exotice. Timp de pregătire: 20 minute Timp de marinare: 2 ore (sau peste noapte) Timp de gătire: 45 minute Timp total: 3 ore 5 minute (inclusiv marinarea) Ingrediente: Pentru 4 porții: Pentru marinadă: 600g […]

Sepie cu Sos de Curry și Nucă de Cocos

Sepie cu Sos de Curry și Nucă de Cocos – Această rețetă este perfectă pentru cei care doresc să experimenteze gusturi noi și să aducă un plus de sofisticare meselor lor. Sepia, cu textura sa unică și gustul delicat, se îmbină perfect cu aromele intense și cremoase ale sosului de curry și nucă de cocos, […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.