Supa de peste cu verdeata din: peste, cartofi, morcovi, ceapa, patrunjel, praz, sare, piper. Ingrediente: 600 g cotlet de peşte 3 cartofi 2 morcovi 1 ceapă 1 rădăcină de pătrunjel 2 linguri de praz rondele sare piper măcinat piper boabe verdeaţă ulei Mod de preparare: Toacă mărunt ceapa şi căleşte-o împreună cu prazul şi […]
Supa de peste cu masline din: peste, ceapa, morcovi, ardei, rosii, masline, sare. Ingrediente: 400 g peşte o ceapă 2 morcovi un ardei gras o conservă roşii în bulion 150 g măsline cu sâmburi sare Mod de preparare: Se pun la fiert ceapa curăţată de coajă şi tăiată şi morcovii curăţaţi şi tăiaţi rondele. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.