Tochitură Moldovenească – Rețetă Tradițională din: carne de porc, carnati afumati, ficat de porc, inima de porc, rinichi de porc, ceapa, usturoi, vin rosu, pasta de tomate, sare, piper, ulei, mamaliga, oua ochiuri. Descoperă farmecul autentic al bucătăriei moldovenești cu această rețetă de Tochitură Moldovenească, un fel de mâncare robust și plin de savoare, ce […]
Supa de peste cu rosii in bulion
PrinteazaSupa de peste cu rosii in bulion din: peşte mic, anghila, ceapa, usturoi, rosii in bulion, vin alb sec, otet, ulei, sare, boabe de piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 2 kg peşte mic
- 1 anghilă
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 3-4 roşii în bulion
- 1 litru vin alb sec
- 2 linguri oţet
- 2 linguri ulei
- sare
- 1 linguriţă boabe de piper
- pătrunjel
Mod de preparare:
Tot peştele mic se curăţă si se pune într-un vas de fiert, de preferinţă de teracotă. Se adaugă si pestele mare, porţionat.
Se adaugă uleiul, ceapa tăiată peştişori, usturoiul feliuţe, roşiile cu tot cu suc, sarea, piperul, vinul şi oţetul.
acoperă cu apă rece, se pune capac si se lasă să fiarbă la fqc mic timp de o oră. Se serveşte cu pătrunjel deasupra.
Supa de peste cu rosii in bulion
Pofta buna!
Cafeaua și Sănătatea: Beneficii și Riscuri
Cafeaua, una dintre cele mai consumate băuturi la nivel global, a fost subiectul a numeroase studii științifice care au încercat să descifreze impactul său asupra sănătății umane. Beneficiile Consumului de Cafea – Antioxidanți și Sănătatea Cafeaua este o sursă bogată de antioxidanți, cum ar fi acidul clorogenic și melanoidinele, […]