Supa picanta cu crenvursti si cartofi
PrinteazaO reteta delicioasa de supa picanta cu: crenvusti afumati, cartofi noi, supa de pui, morcov, ceapa, telina, ardei gras, ulei, maghiran, sare, piper.
- 5-6 crenvurşti afumaţi
- 1 kg cartofi noi
- 1,5 1 supă de pui
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 ţelină mică
- 1 ardei gras
- ulei
- 1 linguriţă cu maghiran
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie crenvurştii rondele mai groase şi rumeneşte-i într-o tigaie unsă cu puţin ulei. Separat, taie ceapa, morcovul, ardeiul şi ţelina mărunt, iar cartofii cubuleţe.
Căleşte puţin ceapa, după care toarnă treptat supa. Adaugă morcovul şi ţelina. După ce a dat în câteva clocote, pune cartofii şi presară un praf de sare. Când legumele sunt aproape fierte, adaugă ardeiul gras şi rondelele de crenvurşti. Potriveşte gustul de sare şi piper.
Supa picanta cu crenvursti si cartofi
Pofta buna!