Supa picanta de gulas cu usturoi
PrinteazaSupa picanta de gulas cu usturoi din: carne de vita, ceapa, morcovi, ardei, rosii, ulei, sare, piper, boia, usturoi, smantana.
- 500 g carne de vită
- 2 cepe roşii
- 100 g morcovi
- 1 ardei roşu
- 4 roşii
- 2 linguri ulei
- sare
- boia
- piper
- 100 ml smântână dulce
- puţin usturoi
Mod de preparare:
Intr-o cratiţă se încinge uleiul, se adaugă carnea tăiată cubuleţe şi se prăjeşte două minute. Apoi, se pun feliile de ceeapă, iar după ce s-au călit uşor, se adaugă rondelele de morcovi, ardeiul tăiat felii şi roşiile tăiate sferturi.
Se presară boia şi sare, se toarnă 1,5 l de apă şi se fierbe mâncarea la foc slab, în cratiţa acoperită. Când este gata, se condimentează cu piper şi usturoi.
Inainte de servire, se drege supa cu smântână.
Pofta buna!