Supa picanta de gulas

Printeaza

Supa picanta de gulas din: carne de vita, ceapa, morcovi, ardei, rosii, ulei, sare, piper, boia, usturoi, smantana.

Ingredinete:Supa picanta de gulas

  • 500 g carne de vită
  • 2 cepe roşii
  • 100 g morcovi
  • 1 ardei roşu
  • 4 roşii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • boia
  • piper
  • 100 ml smântână dulce
  • puţin usturoi

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă se încinge uleiul, se adaugă carnea tăiată cubuleţe şi se prăjeşte două minute. Apoi, se pun feliile de ceeapă, iar după ce s-au călit uşor, se adaugă rondelele de morcovi, ardeiul tăiat felii şi roşiile tăiate sferturi.

Se presară boia şi sare, se toarnă 1,5 l de apă şi se fierbe mâncarea la foc slab, în cratiţa acoperită. Când este gata, se condimentează, după gust, cu piper şi usturoi.

Inainte de seîrvire, se drege supa cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.