Supa picanta de legume

Printeaza

Supa picanta de legume din: carnati Trandafir, morcov, cartofi, patrunjel, varza, smantana, lamaie, piper, verdeata, usturoi, maghiran.

Ingrediente:Supa picanta de legume

  • 150 g cârnaţi Trandafir
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 pătrunjel
  • 250 g varză
  • 150 ml smântână
  • 1/2 lămâie
  • piper
  • vegeta
  • usturoi
  • măghiran

 

Mod de preparare:

Se curăţă morcovul, pătrunjelul şi cartofii. Se taie varza fideluţă şi se pun toate la fiert, cu excepţia cartofilor, în 800 ml de apă sărată. Se condimentează cu piper, vegeta, usturoi şi măghiran.

La jumătatea fierberii, se adaugă cartofii şi cârnaţii. Când au fiert ingredientele, se ia supa deoparte şi se drege cu un amestec din smântână şi zeamă de lămâie. Se pune supa din nou pe foc şi se lasă până dă câteva clocote.

Când este gata, se presară cu pătrunjel verde, tocat mărunt.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.