Supa de piept de gaina cu anghinare din: supa de pasare, piept de pasare, anghinare, castraveti, sare, piper alb, galbenusuri, condimente, faina, vin rosu.
Anghinara poate ajuta la detoxifierea ficatului și la creșterea producției de bile, ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea funcției hepatice.
Conține compuși antioxidanți, care pot ajuta la reducerea riscului de cancer.
Este bogată în fibre, ceea ce poate ajuta la menținerea senzației de sațietate și la reducerea consumului de calorii.
Conține fibre solubile, care pot ajuta la menținerea unui sistem digestiv sănătos.
Anghinara poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol și la reducerea riscului de boli cardiovasculare.
Ingrediente:
1 piept de pasăre
2 l supă de pasăre
6 bucăţi anghinare sau napi
250 g castraveţi verzi
sare
piper alb
1/4 pahar frişcă
2 gălbenuşuri
sos Maggi
70 g unt
1 lingură făină
2 lnguri vin roşu
Mod de preparare:
Se face supa cu untul şi făina. Cînd începe să fiarbă se pun castraveţii, napii sau anghinarele tăiate julien apoi carnea julien.
După ce a fiert circa 15 minute se leagă cu gălbenuşurile, frişca şi vinul roşu.
Supă de anghinare cu lamaie din: usturoi, rosii, telina, anghinare, cartof, supa de legume, sare, piper, ulei de masline, suc de lamaie. Anghinara este bogată în vitamine și minerale, precum vitamina C, vitamina K, fier, fosfor și potasiu. În plus, anghinara conține antioxidanți puternici, cum ar fi acidul clorogenic și silimarina, care pot ajuta la […]
Supă de anghinare din: anghinare, cartofi, ceapa, unt, lapte de soia, piper si sare. Ingrediente: 450 gr. de anghinare 450 gr. de cartofi 1 ceapă spaniolă 30 gr. de unt 500 mililitri de lapte din soia piper şi sare după gust Mod de preparare: Curăţă de coajă, spală şi taie cubuleţe anghinarea, cartofii […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
N-am mai mancat anghinare, sunt bune?