Supa cu piept de pui

Printeaza

Supa cu piept de pui din: piept de pui, ceapa, telina, pastarnac, ardei, morcov, cartofi, ghimbir, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Supa cu piept de pui

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 2 cepe potrivite
  • 1 ţelină mică
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 păstârnac
  • 2 ardei graşi (roşu şi galben)
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 bucăţică ghimbir
  • 2 linguri ulei
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Porţionezi pieptul de pui, îl speli şi îl pui la fiert în apă cu puţină sare. Indepărtezi spuma, apoi adaugi legumele, mai puţin cartofii, şi le tai după preferinţă. Adaugi uleiul şi laşi la fiert.

Când legumele sunt pe jumătate fierte, adaugi cartofii tăiaţi cuburi şi ghimbirul tocat. Potriveşti gustul de sare şi piper şi mai laşi să fiarbă aproximativ 15 minute.

O serveşti caldă, presărată cu pătrunjel verde tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.