Supa cu porumb si ardei grasi copti

Printeaza

Supa cu porumb si ardei grasi copti din: supa, boabe de porumb, sos pesto, iaurt.

 

Ingrediente:

  • patru căni de supă
  • 1 1/2 cană cu boabe de porumb
  • două linguri de sos italian pesto
  • o lingură de iaurt

 

 

Mod de preparare Supa cu porumb si ardei grasi copti:

Amesteca într-o cratiţă de dimensiuni mari patru căni de supă, 1 1/2 cană cu boabe de porumb şi două linguri de sos italian pesto.

Acoperă cu un capac şi lasă mixtura să dea în clocot.

Redu intensitatea focului şi fierbe ingredientele la foc mic, parţial acoperite cu un capac, circa trei minute.

Toarnă amestecul în patru boluri şi pune în fiecare câte o lingură de iaurt

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.