Supa cu porumb

Printeaza

Supa cu porumb din: fasole boabe, porumb, morcov, ceapa, telina, untura, sare si piper.

Ingrediente:Supa_de_porumb_si_boia_de_ardei

  • 500 g fasole boabe
  • 250 g porumb
  • 1 morcov
  • 1 ceapă mare
  • 1 ţelină mijlocie
  • 50 g untură
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi fasolea pentru câteva ore în apă caldă, scurgeţi-o apoi fierbeţi-o împreună cu boabele de porumb.

După 2 ore de fierbere adăugaţi sare. Separat, căliţi în untură morcovul ras, ceapa şi ţelina apoi adăugaţi-le în supă.

După câteva minute, luaţi vasul de pe foc. Aduceţi-o la masă, condimentată cu piper.

 

Supa cu porumb

Supa_de_porumb_si_boia_de_ardei

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.