Supa de post cu dovleac

Printeaza

Supa de post cu dovleac din: dovleac, cartofi, ceapa, usturoi, dafin, sare, piper, crutoane.

Ingrediente:

  • un dovleac nu foarte mare
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 3 căţei usturoi
  • un cub concentrat legume
  • o foaie dafin
  • sare
  • piper
  • crutoane, pentru servit
  • 200 g margarina
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Supa de post cu dovleac: curăţă dovleacul de coajă şi seminţe şi se taie cuburi mari. La fel, se taie cartofii.

Ceapa şi usturoiul mărunt tocate se călesc în margarină, se adaugă dovleacul şi cartofii şi se lasă 5 minute.

Se acoperă cu apă, se pun concentratul şi foaia de dafin şi se lasă 30 de minute la fiert.

mixează, apoi se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduce la masă cu pătrunjel şi crutoane.

 

Pofta buna!

 

 

 

Conopidă cu Sos de Usturoi Cremos

Conopidă cu Sos de Usturoi Cremos din: conopida, usturoi, smantana, unt, sare, piper, marar sau patrunjel. Această rețetă simplă de conopidă cu sos de usturoi cremos este o modalitate delicioasă de a adăuga mai mult gust și aromă unei legume sănătoase. Sosul de usturoi îi conferă un gust bogat și aromat, iar textura crocantă a […]

Ceai de Sunătoare și Menta: O Băutură Revigorantă pentru Relaxare

Ceai de Sunătoare și Menta: O Băutură Revigorantă pentru Relaxare din: sunatoare, menta, apa, miere. Ceaiul de sunătoare și mentă este o combinație răcoritoare și revigorantă, perfectă pentru a vă relaxa și a vă bucura de beneficiile plantelor medicinale. Sunătoarea este cunoscută pentru proprietățile sale potențiale de reducere a anxietății și depresiei, în timp ce […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.