Mâncare de Praz cu Carne de Pui – un preparat care combină aroma delicată și ușor dulceagă a prazului cu gustul savuros al cărnii de pui. Acest fel de mâncare este nu doar delicios, dar și foarte nutritiv, fiind perfect pentru prânz sau cină. Prazul este cunoscut încă din antichitate și a fost apreciat de […]
Supa de praz cu branza si nucsoara
PrinteazaSupa de praz cu branza si nucsoara din: praz, supa de legume, ceapa ciorii, leustean, branza topita, sare, piper, nucsoara.
Ingrediente:
- 3 fire de praz
- 1 l supa de legume
- 1 legatura ceapa ciorii
- 2 fire de leustean
- 2 cuburi de branza topita
- sare
- piper
- nucsoara
Mod de preparare:
Prazul se spală cu apă rece, se curăţă şi se taie rondele de 1/2 cm grosime.
dă în fiert supa; se fierbe înăuntru prazul.
spală ceapa-ciorii şi leuşteanul şi se toacă mărunt.Cu puţin timp înainte de servire se lasă să se topească în supă brânza topită.
Dar supa nu mai trebuie să fiarbă, altminteri se taie în contact cu brânza topită.
condimentează după gust, cu sare, piper şi nucşoară.
adaugă ceapa-ciorii şi leuştean tocat; se ornează cu frunze de leustean.
Supa de praz cu branza si nucsoara
Pofta buna!
Salată de Ridiche Neagră cu Smântână
Salată de Ridiche Neagră cu Smântână – Prospețime și Savoare – un preparat simplu și sănătos, perfect pentru a însoți mesele de prânz sau cină. Această rețetă combină crocanta și ușor picanta ridiche neagră cu cremoasa și bogata smântână, oferind o explozie de arome și texturi care va cuceri orice gurmand. Este ușor de preparat […]