Supa de praz cu cartofi si crutoane
PrinteazaSupa de praz cu cartofi si crutoane din: cartofi, morcov, patrunjel, telina, praz, ulei, crutoane.
Ingrediente:
- 0,4 kg cartofi
- 1 morcov
- 1 patrunjel
- 1 telina
- 1 fir de praz
- 2 linguri ulei
- crutoane
Mod de preparare:
Se fierbe zarzavatul în apă cu sare, mai puţin cartofii. Când este fiert, se strecoară, iar în zeamă se fierb cartofii şi morcovii şi prazul tăiat în felii subţiri.
Se lasă să fiarbă până încep să se sfărâme. La final, se adaugă uleiul şi se potriveşte cu sare.
Se sereşte cu bucăţele de pâine prăjită. Se mai poate pregăti înăbuşind prazul tăiat felii cu puţin ulei de măsline, înainte de a-l pune la fiert.
Supa de praz cu cartofi si crutoane
Pofta buna!
Arata bine supa de praz