Supa de praz cu cascaval

Printeaza

Supa de praz cu cascaval din: praz, cartofi, ulei, ceapa, supa din concentrat, lapte, sare, piper, cascaval, rondele de praz.

Ingrediente:Supa_de_praz_cu_cascaval

  • 4 bucati praz
  • un cartof mare
  • 2 linguri ulei
  • o ceapa medie
  • 1/2 l supa din concentrat
  • 500 ml lapte
  • sare
  • piper

pentru servit:

  • cascaval
  • cateva rondele praz

 

Mod de preparare:

Se taie şi se foloseşte numai partea albă a prazului care, după curăţare, se trece sub un jet de apă.

Ceapa mărunt tocată se căleşte în ulei. După ce a devenit translucidă, se pune prazul rondele şi se lasă până devine transparent.

Se adauga cartoful taiat cuburi si supa de pui si se lasa la fiert 35 de minute. Legumele fierte se paseaza, rezultatul se sporeste cu lapte, in functie de consistenta dorita si se potriveste de gust cu sare si piper.

Se pune din nou supa pe foc, fara a o firbe, si apoi se serveste insotita de o rondea de praz si cascaval ras.

Supa de praz cu cascaval

Supa_de_praz_cu_cascaval

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.