Supa de praz cu legume şi carne tocată

Printeaza

O reteta delicioasa de supa de praz cu legume si carne tocata din: orez, sare, ceapa, ulei, carne tocata de vita, praz, supa, sare, piper si boia de ardei dulce.

Ingrediente:Supa de praz cu legume şi carne tocată

  • 150 g de orez cu bobul lung
  • sare
  • 1 ceapă
  • 2 linguri de ulei
  • 400 g de carne tocată de vită
  • 500 g de praz
  • 1 l de su­pă
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce

 

Mod de preparare:

Fierbeţi orezul în apă cu sare cca. 18 mi­nute, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Curăţaţi ceapa şi tocaţi-o cubuleţe. încin­geţi uleiul într-un vas şi pră­jiţi acolo carnea tocată. Adăugaţi apoi ceapa tăiată cubuleţe şi căliţi amestecul în continuare.

Pregătiţi prazul şi tăiaţi-l inele. Adăugaţi-l peste carnea tocată şi prăjiţi-l. Turnaţi supa şi fierbeţi totul înăbuşit cca. 8 mi­nute la foc mic. Scurgeţi orezul într-o strecurătoare, apoi turnaţi-l în supă. Con- dimentaţi-o cu sare, piper şi boia.

Supa de praz cu legume şi carne tocată

Supa de praz cu legume şi carne tocată

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Alessia Mantea

    Foarte buna supa de praz

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.