Supa de praz cu legume şi carne tocată
PrinteazaO reteta delicioasa de supa de praz cu legume si carne tocata din: orez, sare, ceapa, ulei, carne tocata de vita, praz, supa, sare, piper si boia de ardei dulce.
- 150 g de orez cu bobul lung
- sare
- 1 ceapă
- 2 linguri de ulei
- 400 g de carne tocată de vită
- 500 g de praz
- 1 l de supă
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
Mod de preparare:
Fierbeţi orezul în apă cu sare cca. 18 minute, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Curăţaţi ceapa şi tocaţi-o cubuleţe. încingeţi uleiul într-un vas şi prăjiţi acolo carnea tocată. Adăugaţi apoi ceapa tăiată cubuleţe şi căliţi amestecul în continuare.
Pregătiţi prazul şi tăiaţi-l inele. Adăugaţi-l peste carnea tocată şi prăjiţi-l. Turnaţi supa şi fierbeţi totul înăbuşit cca. 8 minute la foc mic. Scurgeţi orezul într-o strecurătoare, apoi turnaţi-l în supă. Con- dimentaţi-o cu sare, piper şi boia.
Supa de praz cu legume şi carne tocată
Poftă bună!
Foarte buna supa de praz