Supa de praz cu telina

Printeaza

Supa de praz cu telina din: praz, telina, ceapa, morcovi, cartofi, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 fire de praz
  • 500 g telina
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 300 g cartofi
  • 2 linguri patrunjel tocat marunt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Supa de praz cu telina: Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-oîn cubulete. Tăiaţi prazul în rondele. Curăţaţi morcovii şi cartofii, tăiaţi-i în bucăţi mari.

Puneţi toate legumele la fiert în 3 I apă. După 10 minute potriviţi de sare si piper. Lăsaţi să fiarbă până când cartofii încep să se sfărâme.

înainte de servi­re, presăraţi pătrunjelul tocat mărunt.

 

Pofta buna!

 

 

Quiche de Ton Fără Aluat – Crustless Tuna Quiche

Quiche de Ton Fără Aluat – Crustless Tuna Quiche – Reteta Low – Carb si Fara Gluten. O varianta delicioasa si sanatoasa a quiche-ului clasic, perfect pentru cei care urmeaza o dieta low-carb sau fara gluten. Aceasta reteta simpla si rapida combina tonul, branza, ouale si laptele pentru a crea un preparat satios si aromat, […]

Scovergi Pufoase cu Făină de Migdale

Scovergi Pufoase cu Făină de Migdale. Aceste scovergi cu făină de migdale sunt la fel de gustoase și aromate, având o textură ușor diferită, dar extrem de plăcută. Se potrivesc perfect cu o ceașcă de ceai sau cafea, sau pot fi savurate ca atare, ca o gustare delicioasă. Ingrediente 200 g făină de migdale 50 […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.