Paste cu Sos Pesto de Busuioc și Nuci din: paste, busuioc, nuci, usturoi, parmezan, ulei, sare, piper. Această rețetă combină simplitatea ingredientelor de calitate cu complexitatea gusturilor, oferind o masă reconfortantă și sățioasă. Perfectă pentru o cină rapidă în timpul săptămânii sau pentru un prânz de weekend relaxant, această variantă de pesto aduce un plus […]
Supă de praz
PrinteazaSupă de praz din: morcovi, pastarnac, telina, cartofi, praz, pasta de rosii, ulei, sare, piper, verdeata.
Ingrediente:
- doi-trei morcovi
- un păstârnac
- o ţelină
- 400 g cartofi
- 600 g praz
- o lingură de pastă de roşii
- două linguri de ulei
- sare
- piper
- verdeaţă
Mod de preparare:
Supă de praz: curăţă morcovii, ţelina şi păstârnacul, se spală şi se taie în bucăţi mari. fierb aproximativ o jumătate de oră în 2,5 litri de apă cu sare.
taie prazul în rondele şi se căleşte într-o tigaie încinsă cu ulei. strecoară supa de legume, iar zeama rămasă se pune din nou la fiert.
Se adaugă prazul şi cartofii tăiaţi în cubuleţe. mai lasă pe foc 15-20 minute şi se condimentează după gust cu sare şi piper.
adaugă pasta de roşii. Se serveşte cu verdeaţă tocată mărunt
Pofta buna!
Supă Cremă de Mazăre: O Supa Sănătoasă
Supă Cremă de Mazăre: O Supa Sănătoasă din: mazare, ceapa, usturoi, cartofi, supa, ulei, sare, piper, smantana, patrunjel. Supa cremă de mazăre este un deliciu culinar care combină savoarea bogată a mazării proaspete sau congelate cu textura cremoasă a cartofilor și o notă subtilă de ceapă și usturoi. Acest preparat este nu doar un festin […]