Friptură de Gâscă cu Sos de Vin Roșu. Carnea de gâscă, bogată și aromată, se combină perfect cu un sos profund de vin roșu, creând un platou cu arome complexe și texturi îmbietoare. Timp de preparare Pregătire: 30 minute Gătire: 2 ore 30 minute Total: 3 ore Ingrediente Gâscă întreagă (aproximativ 3-4 kg) – Eviscerată […]
Supă de primăvară
PrinteazaSupă de primăvară din: morcovi, nap, telina, ceapa, varza, macris, asmatui, tarhon, mazare, sparanghel si crutoane.
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 1 nap
- ½ căpăţână de ţelină
- 10 cepe mici de primăvară
- conopidă tăiată mărunt
- miezul unei verze albe mici
- o mânuţă de măcriş
- Câte o frunză de asmăţui şi tarhon
- 110 grame de mazăre
- 110 grame de mlădiţe de sparanghel
- 110 grame de crutoane
- 1 litru de apă
Mod de preparare:
Taie morcovii şi napul în rondele mici, amestecă-le cu ţelina tocată, cepele întregi şi conopida într-un litru de apă şi fierbe-le timp de o jumătate de oră sau o oră după ce fierbe apa.
Rupe măcrişul şi salata verde în bucăţele mici rotunde, şi adaugă-le pe ele împreună cu frunzele de asmăţui, tarhon şi stevie dulce în supă.
Când toate s-au înmuiat adaugă mazărea şi sparanghelul, proaspăt fierte; serveşte.
Pofta buna!
Fructe de Mare cu Legume la Abur
Fructe de Mare cu Legume la Abur: este o alegere excelentă pentru cei care caută o masă sănătoasă și ușor de preparat. Această combinație nu numai că este plină de nutrienți și arome, dar și păstrează texturile delicate ale ingredientelor, făcând din fiecare îmbucătură o adevărată plăcere. Ingrediente Fructe de mare: 400 g de amestec […]