Supă de primăvară

Printeaza

Supă de primăvară din: morcovi, nap, telina, ceapa, varza, macris, asmatui, tarhon, mazare, sparanghel si crutoane.

retete

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 1 nap
  • ½ căpăţână de ţelină
  • 10 cepe mici de primăvară
  • conopidă tăiată mărunt
  • miezul unei verze albe mici
  • o mânuţă de măcriş
  • Câte o frunză de asmăţui şi tarhon
  • 110 grame de mazăre
  • 110 grame de mlădiţe de sparanghel
  • 110 grame de crutoane
  • 1 litru de apă

 

Mod de preparare:

Taie morcovii şi napul în rondele mici, amestecă-le cu ţelina tocată, cepele întregi şi conopida într-un litru de apă şi fierbe-le timp de o jumătate de oră sau o oră după ce fierbe apa.

Rupe măcrişul şi salata verde în bucăţele mici rotunde, şi adaugă-le pe ele împreună cu frunzele de asmăţui, tarhon şi stevie dulce în supă.

Când toate s-au înmuiat adaugă mazărea şi sparanghelul, proaspăt fierte; serveşte.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.