Chili Vegetarian cu Linte Rosie: Savoarea Perfectă pentru Iubitorii de Mâncare Sănătoasă din: linte rosie, bulion, rosii, ardei, ceapa, usturoi, chili, chimen, coriandru, paprika, sare, piper, ulei, porumb. Este o variantă sățioasă și reconfortantă a tradiționalului chili con carne. Folosind linte ca bază, această rețetă aduce împreună gusturi bogate și texturi satisfăcătoare, fiind ideală pentru […]
Supa a la Provence
PrinteazaSupa a la Provence din: bob, paine, supa, ulei, usturoi, cimbru, foi de dafin, sare, piper.
Ingrediente:
- 800 g bob
- 3 felii de paine
- 5 I de supa de legume (zeama)
- 1 ceapa
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 catei de usturoi
- 2 ramuri de cimbru
- 2 foi de dafin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Supa a la Provence: Pune apa la fiert intr-o cratita. Cand da in clocot adauga cele 800 g de bob si lasa un minut. Scurge-le si pune-le in apa rece. Curata-le coaja.
Curata ceapa si tai-o. Pune uleiul pe foc si adauga ceapa taiata, apoi bobul si amesteca. Lasa pe foc un minut. Apoi sareaza, pipereaza si adauga supa.
Lasa-l sa fiarba si apoi stinge focul la o cantitate mica de bob cu o sita. Amesteca restul cu supa de legume si lasa-l pe foc moale. Adauga cimbrul si foile de dafin si bobul pastrat.
Da inca o data in fiert, amestecand din timp in timp. In acest timp pune la prajit cateva felii de paine si apoi freaca-le cu un catei de usturoi taiat in doua.
Taie apoi feliile de paine in crutoane. Pune supa in boluri, adauga crutoanele si serveste-o imediat.
Pofta buna!
Chili Vegetarian cu Linte Rosie
Imi dai si mie din supa asta?