Supa de pui cu ceapa

Printeaza

Supa de pui cu ceapa

Ingrediente:

  • 2 piepti de pui cu os
  • 5-6 cepe
  • 2 ardei
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • 10 ml de ulei
  • 1 cubulet de unt

 

Mod de preparare:

Supa de pui cu ceapa: Supa de pui cu ceapa: Se curata carnea de pielite si se spala foarte bine. Se pune la fiert intr-o oala de 2 l cu apa si sare.

Dupa ce a inceput sa fiarba, se ia spuma si se pun zarzavaturile cu putin ulei sa fiarba in continuare, apoi se presara praf de piper alb.

Piperul alb folosit in cantitate foarte mica da un gust deosebit ciorbitelor in genral si supelor in special

Dupa ce s-au fiert, se scot legumele, se indeparteaza ceapa cu atentie sa nu se rupa, iar restul legumelor se zdrobesc cu blenderul.

Piureul de legume se amesteca cu zeama in care au fiert, se desface carnea de pe oase, se taie fasii si se pune, impreuna cu ceapa, lasandu-le sa fiarba inca 5-10 minute

Se curata si se spala patrun-elul bine, se toaca marunt si se presara la fiecare portie.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.