Supă de pui cu fidea
PrinteazaSupă de pui cu fidea din: pulpe de pui, morcovi, telina, cartofi, marar, fidea de ou, sare, piper.
- 4 pulpe de pui
- 2 morcovi
- o felie telina
- 2 cartofi
- cateva fire marar
- 150 g fidea cu ou
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pulpele se pun la fiert în apă cu sare si se se spumează foarte bine de câte ori este cazul.
Intre timp, se taie cât mai mărunt cartofii, morcovii şi ţelina şi se adaugă în oală după ce spuma nu se mai formează.
Se lasă la fiert până ce atât carnea, cât şi legumele sunt pătrunse.
Se trage oala de pe foc, se pune fideaua şi se acoperă vasul cu un capac.
Se lasă aşa timp de 10 minute, timp în care fideaua se înmoaie suficient. Se aduce supa la masă, fără carne, care se poate folosi la un alt preparat, presărată cu mărar.
Supă de pui cu fidea
Pofta buna!
Simpla si buna supa asta
Imi place supa de pui, eu nu pun fidea in supa de pui, o las asa simpla