Supa de pui cu galuste si nucsoara din: maruntaie de pui, boabe de piper, cuisoare, ceapa, zarzavat, maghiran, oua, lapte, nucsoara, verdeata, sare, gris. Ingrediente: 400 g măruntaie de pui sau de raţă (pipote, inimi), gâturi şi spate de pui 8 boabe de piper 4 cuişoare l ceapă 300 g zarzavat de supă maghiran Ingrediente […]
Supa de pui cu galuste si legume
PrinteazaSupa de pui cu galuste si legume din: pui, ceapa, telina, morcovi, radacina de pastarnac, sare, oua, gris, ulei, verdeata.
Ingrediente:
- 2 kg pui
- 2-3 cepe
- 1 țelină
- 5 morcovi
- 3 rădăcini de păstârnac
- sare
- 4 ouă
- 250 g griș
- 100 ml ulei
- verdeață
Mod de preparare:
Porționezi carnea și o pui la fiert în 10-12 litri de apă,cu o lingură de sare.
După ce îndepărtezi spuma, iar carnea fierbe pe jumătate, pui la fiert legumele curățate și spălate.
Fierbi carnea și legumele la foc mediu până se înmoaie.
Bați albușurile cu puțină sare, apoi adaugi gălbenușurile și încorporezi treptat grișul și uleiul.
După ce aluatul s-a odihnit 15-20 de minute, pui găluștele cu lingura și le fierbi la foc mic, timp de 10 minute.
Sărezi supa după gust, stingi focul, acoperi vasul cu capac, iar după 1/2 oră, presari verdeața și poți să oferi supa spre consum.
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa de pui cu galuste si nucsoara
Supa de pui cu galuste si patrunjel
Supa de pui cu galuste si patrunjel din: pui, morcovi, telina, ceapa, dafin, curcuma, pesmet, patrunjel, ulei, apa minerala, coaja de lamaie, oua, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 pui 2 morcovi 2 fire ţelină verde 1 ceapă 1 foaie de dafin 1 linguriţă curcuma 1/2 ceaşcă pesmet 1 lingură pătrunjel verde tocat 1 […]
Pofta buna!