Supa de pui cu lapte de cocos si lemon grass

Printeaza

Supa de pui cu lapte de cocos si lemon grass din: carne de pui, galangal, lemon grass, frunze de kaffir, ardei iuţi, ceapa roşie, cremă de cocos, lapte de cocos, sare, suc de lămâie, sos de peşte.

Ingrediente:Supa de pui cu lapte de cocos si lemon grass

  • 300 g carne de pui
  • 1/2 cană galangal tăiat subţire
  • 1 lemon grass, feliat
  • 5 frunze de kaffir, bucăţi
  • 5-6 ardei iuţi mici
  • 5 cepe roşii mici
  • 1 cană cremă de cocos
  • 2 1/2 căni de lapte de cocos
  • 1 linguriţă sare
  • 3 linguriţe suc de lămâie
  • 2 linguriţe sos de peşte

Mod de preparare:

Se taie carnea bucăţi mici. Se pun la fiert în lapte de cocos şi apă, galangal, lemon grass, ceapa, frunzele de kaffir, carnea de pui.

La foc mic, când carnea este fiartă se pune crema de cocos şi se mai dă într-un clocot. Se pune sosul de peşte, sucul de lămâie şi ardeiul iute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.