Limonadă cu Ceai de Mușețel – este ideală pentru a te răcori în zilele calde de vară. Această rețetă combină prospețimea lămâilor cu proprietățile calmante ale ceaiului de mușețel, rezultând într-o băutură delicioasă. Este perfectă pentru cei care doresc să se bucure de un moment de relaxare și de hidratare naturală. Ingrediente: 4 pliculețe de […]
Supa de pui cu legume si patrunjel verde
PrinteazaSupa de pui cu legume si patrunjel verde din: carne de pui, morcovi, telina, ceapa, radacina de pastarnac, cartofi, oua, faina, patrunjel verde, concentrat de pui, sare.
Ingrediente:
- 1 kg carne de pui
- 3 morcovi
- 1 telina
- 2 cepe
- 2 radacini de pastarnac
- 1 cartof
- 2 oua
- 4-5 linguri faina
- 1 legatura patrunjel verde
- 2 cubulete concentrat de pui
- sare
Mod de preparare:
Speli carnea de pui şi o tai în cubuleţe. Cureţi şi speli legumele. Le pui la fiert întregi, după ce carnea a fiert 10-15 minute în 2 1/2 litri de apă şi ai îndepărtat spuma. Pui cuburile de concentrat pentru supă şi fierbi totul aproximativ 15 minute.
După fierbere, strecori supa şi pregăteşti compoziţia pentru turnăţei din ouă, făină şi puţină sare.
Compoziţia trebuie să fie mai groasă decât cea pentru clătite, adică de consistenţa unei smântâni groase.
Pui compoziţia într-un cornet sau într-o pungă de plastic căreia i-au găurit un colţ.
Laşi supa să fiarbă la foc mic şi torni compoziţia pentru turnăţei. Stingi focul şi presari pătrunjel verde tocat.
Supa de pui cu legume si patrunjel verde
Pofta buna!