Supa de pui cu legume si patrunjel din: supa, morcovi, telina, ceapa, piept de pui, taitei, sare, cimbru, oregano, ulei de masline, patrunjel. Ingrediente: 3 cesti de supa 1 ceasca morcovi, tocat 2 tulpini de telina tocata 1 ceapa, tocata 1 piept de pui, fiert 1 ceasca de taitei sare cimbru oregano ulei de masline […]
Supa de pui cu legume – reteta gustoasa
PrinteazaSupa de pui cu legume – reteta gustoasa din: piept de pui, apa, ceapa, morcovi, telina, usturoi, foi de dafin, sare, piper, patrunjel.
Această supă de pui cu legume este perfectă pentru a fi servită la prânz sau la cină și este o modalitate excelentă de a vă încălzi într-o zi rece de iarnă.
Ingrediente:
- 2 piepturi de pui fără piele și fără os
- 2 litri de apă
- 1 ceapă medie, tăiată cubulețe
- 3 morcovi medii, tăiați cubulețe
- 3 tije de țelină, tăiate cubulețe
- 2 căței de usturoi, tocați
- 1 lingură de ulei de măsline
- 2 foi de dafin
- 1 linguriță de sare
- 1/2 linguriță de piper negru măcinat
- 1 legătură de pătrunjel proaspăt, tocat fin
Mod de preparare:
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu și adăugați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul.
Gatiti timp de 5-7 minute până când legumele sunt moi, dar nu călite.
Adăugați piepturile de pui, apa, foile de dafin, sarea și piperul.
Amestecați bine și lăsați supa să fiarbă la foc mediu timp de aproximativ 30-35 de minute sau până când pieptul de pui este gătit și supa are un gust bun.
Scoateți pieptul de pui din supă și lăsați-l să se răcească suficient pentru a-l putea tăia cubulețe.
În timp ce pieptul se răcește, scoateți și foile de dafin din supa de pui.
Puneți pieptul de pui tăiat în supă și amestecați bine.
Gatiti timp de încă 5-10 minute, sau până când supa este fierbinte și gustoasă.
Serviți supa de pui caldă, presărată cu pătrunjel proaspăt tocat.
Această supă de pui cu legume este perfectă pentru a fi servită la prânz sau la cină și este o modalitate excelentă de a vă încălzi într-o zi rece de iarnă.
Poftă bună!
poate iti place si:
Reteta zilei: Supa de pui cu legume si patrunjel
Supa de pui cu smantana si legume
Supa de pui cu smantana si legume din: pui, smantana, oua, morcovi, telina, ceapa, ardei, lamaie, unt, marar, sare, piper. Ingrediente: 1 pui mic 500 ml smântână 35% 2 gălbenuşuri 2 morcovi 1 ţelină 1 ceapă 1 ardei gras 1 lămâie 1 cub de unt mărar sare si piper Mod de preparare: Porţionează carnea […]
Supa de pui cu taitei de casa si legume
O reteta delicioasa de supa de pui cu taietei de casa, morcovi, telina, radacina de patrunjel, patrunjel, usturoi, ceapa, pastarnac, sare, piper boabe, piper macinat, mazare. Ingrediente: 1kg carne de pui 2 morcovi o ţelină mică o rădăcină pătrunjel o legătură pătrunjel 2 căţei usturoi 4 fire ceapă 1 păstârnac sare piper boabe şi măcinat […]
Reteta zilei: Supa de rosii cu pui si legume
Supa de rosii cu pui si legume din: duc de rosii, pui, apa, ulei, ardei, morcov, ceapa, fasole verde, rosii cherry, patrunjel, leustean, cimbru, busuioc, usturoi. Ingrediente: 800 gr de suc de rosii 400 gr de carne de pui 150 ml de apa 2 linguri de ulei 1 ardei 1 morcov 1 ceapa 1 mana […]
Pofta buna!