Supa de pui cu mazare
PrinteazaO reteta delicioasa de Ciorba de pui cu mazare din: piept de pui, mazare, morcovi, ceapa, telina, pastarnac, ardei, usturoi, unt, taitei, boabe de piper si sare.
- un piept de pui
- 100 g mazare
- 3 morcovi
- 2 cepe
- o telina mica
- o radacina pastarnac
- un ardei verde
- un ardei rosu
- 2-3 catei usturoi
- o lingura unt
- 150 g taitei
- 2-3 boabe de piper
- sare
Mod de preparare:
Se fierbe carnea în apă cu o linguriţă de sare, 2-3 boabe de piper şi 2-3 căţei de usturoi. Se curăţă legumele, se spală si se adaugă în supă. Se acoperă cu capac şi se lasă să fiarbă la foc moderat.
După ce au fiert, se scot legumele si pieptul de pui. Mazărea se fierbe în alt vas. Separat, se fierb tăiţeii, apoi se adaugă în supă împreună cu morcovii tăiaţi rondele, mazărea şi pieptul de pui tăiat cubuleţe. Se mai pun unt şi sare, după gust. Se dă într-un clocot si apoi se ia de pe foc.
Supa de pui cu mazare
Pofta buna!
buna supa asta