Supa de pui cu perisoare de vita din: carne de pui, apa, busuioc, ceapa, dafin, usturoi, morcovi, patrunjel, frunze de telina, carne tocata de vita, ou, paine inmuiata, sare, piper.
Ingrediente:
1 kg carne de pui
500 ml apa
2 1/2 lingurite busuioc
250 gr ceapa
1 frunza dafin
1 catel usturoi
5 morcovi, feliati
Pptrunjel si frunze de telina pentru servire
Mod de preparare:
Adaugati puiul intr-o oala, acoperiti cu apa, adaugati sare, piper, busuioc, dafin si usturoi.
Aduceti la fierbere si gatiti aproximativ jumatate de ora. Scoateti carnea din oala si lasati sa se raceasca un pic.
Indepartati pielea. Degresati supa daca este necesar cu o paleta.
Aduceti din nou supa la fierbere, adaugati ceapa, morcovii, verdeata si gatiti 10-20 de minute.
Ingrediente perisoare de vita:
300 gr carne tocata de vita
1 ou
1 felie paine inmuiata
sare si piper
Mod de preparare:
Amestecati toate ingredientele si formati perisoare mici. Incorporati in supa si gatiti 35 de minute.
Intre timp indepartati oasele de la pui si maruntiti.
Supa de pui cu praz si perisoare de gris din: aripioare de pui, cartofi, ceapa, praz, pastarnac, radacina de patrunjel, radacina de telina, morcov, oua, gris, marar, patrunjel, pastă de tomate, apa, sare piper. Ingrediente: 1/2 kg aripioare de pui 4 cartofi 2 cepe 1 praz 1 păstârnac 1 rădăcină pătrunjel 1 rădăcină ţelină 1 morcov […]
Supa cu perisoare de vita si pui din: vita, pui, os cu maduva, oua, branza, paine, pesmet, usturoi, ceapa, telina, morcov, rosii, sare, piper, patrunjel, marar. Ingrediente: 450 g carne tocată de vită 350 g carne de pui tocată 1 os cu măduvă 2 ouă 100 g brânză, rasă 60 g pâine înmuiată în lapte […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.