Supa de pui cu porumb

Printeaza

O reteta de supa de pui cu porumb din: piept de pui, ulei, ceapa, telina, cartofi, morcovi, boabe de porumb, sare, piper, marar si smantana.

Ingrediente:Supa de pui cu porumb

  • 1 piept de pui
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 1 radacina mica de telina
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 conserva (200 g) boabe de porumb
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar
  • 200 ml smantana

 

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui in fasii, apoi se pune la fiert in 1 litru apa. Se ia spuma care se ofrmeaza la inceputul fierberii. Se curata si se spala legumele. Se toaca marunt ceapa, se rad morcovii, iar telina se taie cubulete.

Se inabusa ceapa in uleiul incins si se inabusa in continuare la foc mic, timp de 2 minute. Se stinge cu supa si se pun la fiert cartofii taiati in cuburi. Dupa 15 minute se adauga boabele de porumb scure, sare si piper dupa gust si se mai dau cateva clocote.

Pe fiecare portie se presara verdeata tocata si se serveste supa cu smantana alaturi.

Supa de pui cu porumb

Supa de pui cu porumb

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.