Supa de pui cu praz si perisoare de gris

Printeaza

Supa de pui cu praz si perisoare de gris din: aripioare de pui, cartofi, ceapa, praz, pastarnac, radacina de patrunjel, radacina de telina, morcov, oua, gris, marar, patrunjel, pastă de tomate, apa, sare piper.

 

Ingrediente:

  • 1/2 kg aripioare de pui
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 praz
  • 1 păstârnac
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 rădăcină ţelină
  • 1 morcov
  • 2 ouă
  • 300 g griş
  • mărar
  • pătrunjel
  • 100 g pastă de tomate
  • 1 I apă
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Supa de pui cu praz si perisoare de gris: Faci perişoarele din grisul amestecat cu ouăle bă­tute spumă, sub formă de biluţe.

Pui aripioarele la fiert şi, după 10 minute, adaugi legumele tăiate mă­runt.

După 20 de minute, pui perişoarele şi pasta de tomate şi condimentezi după gust.

După 10-15 minute, dai supa la răcorit şi ornezi cu pătrunjel şi mărar tocate mărunt.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Oaie cu Sos de Șofran

Oaie cu Sos de Șofran – un preparat rafinat care combină aromele bogate ale cărnii de oaie cu notele delicate și exotice ale șofranului. Această rețetă este perfectă pentru o cină festivă sau pentru momentele în care dorești să impresionezi prin eleganță și gust desăvârșit. Cu o textură suculentă și un sos cremos, acest preparat […]

Mocktail Cooler de Pepene Verde

Mocktail Cooler de Pepene Verde: Rețetă și Ghid pentru Servire. O băutură răcoritoare, sănătoasă și perfectă pentru zilele calde de vară. Combinând dulceața naturală a pepenelui verde cu prospețimea mentei și aciditatea lime-ului, acest mocktail este ideal pentru oricine dorește o alternativă delicioasă fără alcool. Cu un aspect vibrant și un gust reconfortant, Coolerul de […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.