Supa de pui cu taitei de casa si morcov
PrinteazaSupa de pui cu taitei de casa si morcov din: piept de pui, pulpe de pui, morcovi, rădăcina de ţelină, ceapa, rădăcini pătrunjel sau păstârnac, taitei de casa, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 2 pulpe întregi
- 2 morcovi
- 1 felie generoasă rădăcina de ţelină
- 1 ceapă
- 2 rădăcini pătrunjel sau păstârnac
- tăieţei de casă
- pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se ia spuma de mai multe ori şi, în momentul în care aceasta nu se mai formează, se adaugă legumele curăţate şi tăiate mai mărunt.
In momentul în care carnea şi legumele au fiert, se scoate carnea, pulpele se pot pune la cuptor, iar părţi din piept se taie fâşii pentru supă.
Se fierb tăieţeii, se scurg, se pun în supă alături de legume si piept de pui, sare şi piper. Se aduce supa la masă cu pătrunjel deasupra.
Supa de pui cu taitei de casa si morcov
Pofta buna!