Supa de pui cu taitei si legume
PrinteazaSupa de pui cu taitei si legume din: piept de pui, morcovi, ceapa, telina, pastarnac, taitei, patrunjel, sare, piper.
- 1 piept mai mare de pui cu os
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 telina
- 1 pastarnac
- taitei
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli bine carnea, o oparesti, arunci apa, o splei si o pui la fiert in 3 litri de apa rece.
Lasi sa dea in clocot, iei spuma si dai focul mic.
Speli si cureti morcovii, ceapa, telina si pastarnacul, le tai cubulete si le adaugi in supa.
Le lasi la fiert aproximativ 20-25 de minute.
Scoti pieptul dde pui, îl desfaci de pe os, îl tai în bucăţele şi îl pui înapoi în supă.
După ce legumele sunt fierte, pui două mâini de tăieţei pe care îi mărunţeşti şi mai laşi să fiarbă 5 minute.
Potriveşti de sare şi piper, ţii să mai dea câteva clocote, ca să se combine aromele, şi stingi focul.
Presari pătrunjelul spălat şi tăiat fin.
Supa de pui cu taitei si legume
Pofta buna!