Sufleu de clatite cu spanac, jambon si cascaval: spanac, jambon, cascaval, oua, nucsoara, sare. Sufleul este un preparat culinar delicios și elegant, cunoscut pentru textura sa pufoasă și gustul bogat. Această mâncare este preparată în principal dintr-o bază de ouă și alte ingrediente care pot varia, cum ar fi brânza, ciocolata sau fructele. Sufleurile se […]
Supa de pui cu taitei si legume
PrinteazaSupa de pui cu taitei si legume din: piept de pui, morcovi, ceapa, telina, pastarnac, taitei, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 piept mai mare de pui cu os
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 telina
- 1 pastarnac
- taitei
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli bine carnea, o oparesti, arunci apa, o splei si o pui la fiert in 3 litri de apa rece.
Lasi sa dea in clocot, iei spuma si dai focul mic.
Speli si cureti morcovii, ceapa, telina si pastarnacul, le tai cubulete si le adaugi in supa.
Le lasi la fiert aproximativ 20-25 de minute.
Scoti pieptul dde pui, îl desfaci de pe os, îl tai în bucăţele şi îl pui înapoi în supă.
După ce legumele sunt fierte, pui două mâini de tăieţei pe care îi mărunţeşti şi mai laşi să fiarbă 5 minute.
Potriveşti de sare şi piper, ţii să mai dea câteva clocote, ca să se combine aromele, şi stingi focul.
Presari pătrunjelul spălat şi tăiat fin.
Supa de pui cu taitei si legume
Pofta buna!
Cateva retete de tocanita, usor de preparat, potrivite pentru orice gust si delicios de gustoase. Tocanita cu carne Tocanita cu carne din: carne, untura sau ulei, ceapa, bulion, faina, piper, sare, ardei. Ingrediente: 1 kg carne (amestec 2/3 porc, 1/3 vită) 2 linguri untură sau ulei 4-6 cepe 1 lingură bulion (sau 3-4 roşii) 1/2 […]