Ceai de Coada-Calului cu Lemongrass din: coada calului, lemongrass, apa, miere. În lumea vastă a infuziilor naturale, ceaiul ocupă un loc special, oferind o combinație unică de beneficii pentru sănătate și o aromă subtilă de citrice care poate contribui la relaxare și calm. Coada-calului, recunoscută pentru proprietățile sale diuretice și remineralizante, se îmbină armonios cu […]
Supa de pui cu telina si pere
PrinteazaSupa de pui cu telina si pere din: telina, ceapa, supa de pui, smantana, piept de pui, pere, sare, coriandru, nucsoara, ienibahar, marar.
Ingrediente:
- 1 rădăcină de ţelină de dimensiune mijlocie
- 1 ceapă
- 800 ml supă de pui
- 200 ml smântână pentru gătit sau friscă lichidă
- 2 linguri unt
- 300 g piept de pui
- 2 pere tari
- sare
- câteva boabe de coriandru, nucşoară sau ienibahar măcinat
- 1 legătură mărar sau coriandru verde
Mod de preparare:
Tai carnea în cubuleţe şi o pui la fiert împreună cu un praf de sare şi câteva boabe de coriandru.
Cureţi ţelina şi ceapa. Tai ţelina în felii subţiri, iar ceapa mărunt. Topeşti untul în oala pentru ciorbă şi căleşti ceapa şi ţelina, amestecând uşor până se înmoaie.
Stingi cu supă strecurată de pui şi fierbi legumele 5 minute, adăugând perele tăiate în cuburi.
Când s-au înmuiat, pui carnea fiartă şi smântână, sare, nucşoară sau ienibahar după gust, amesteci şi laşi să mai fiarbă cel mult un minut.
Stingi focul şi serveşti porţiile presărate cu verdeaţă fin tocată.
Supa de pui cu telina si pere
Pofta buna!
Piept de Pui Condimentat la Air Fryer
Piept de Pui Condimentat la Air Fryer din: piept de pui, paprika, pudra de usturoi, pudra de ceapa, coriandru, cayenne, sare, piper, ulei de masline. Transformați un piept de pui simplu într-o capodoperă culinară cu această rețetă. Această metodă de gătire nu doar că păstrează suculența cărnii, dar adaugă și o crustă ușor crocantă, îmbogățită […]