Placinta cu Spanac si Branza Danish Blue – este un deliciu culinar care combina prospetimea spanacului cu gustul bogat si distinct al branzei Danish Blue. Aceasta reteta nu doar ca va incanta papilele gustative, dar va aduce si o multitudine de beneficii pentru sanatate datorita ingredientelor sale nutritive. Placinta cu spanac este o reteta traditionala […]
Supa de pui cu varza
PrinteazaSupa de pui cu varza din: piept de pui, varza, ceapa, ardei, telina, morcov, ardei iute, boia, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 1/4 varză
- 1 piept de pui
- 1 ceapă
- 1 ardei gras verde
- 1 ţelină mică
- 1 morcov
- 1 vârf de cuţit de boia de ardei
- 4 ardei iuţi
- 1 lingură cu ulei
- sare
Mod de preparare:
Supa de pui cu varza: Curăţă pieptul de pui, spală-l şi frige-l iute în ulei încins, stinge cu apă şi lasă să dea în câteva clocote până face spumă. Ia spuma şi completează cu apă cât doreşti.
Ceapa curăţata tai-o cubuleţe, taie ardeiul feliuţe subţiri, iar ţelina dă-o pe răzătoarea mare.
Pune toate legumele peste carne şi lasă să fiarbă la foc potrivit. Adaugă morovul curăţat şi întreg (când s-a fiert fie îl scoţi, fie îl tai rondele şi îl laşi în supă). Spală varza, taie cotorul, toac-o mărunt, adaug-o în supă şi potriveşte de sare.
Când toate legumele au fiert, scoate pieptul de pui şi taie-l bucăţele sau rupe-l în franjuri şi pune-l înapoi în oală.
Serveşte supa caldă cu puţină boia presărată deasupra şi cu un ardei iute, eventual copt.
Pofta buna!
Placinta cu Spanac si Branza Danish Blue