Supa picanta de varza de bruxelles si paste din: apa, paste, verze de bruxelles, rosii, ardei gras, usturoi, ceapa rosie, ulei de masline, sare, piper, dafin, ardei iute. Ingrediente: 1 l apa 100 g paste 14-15 verze de bruxelles 1 conserva de rosii cuburi 5 ardei galbeni 4 catei de usturoi 1 ceapa rosie 2-3 […]
Supă de pui cu verzişoare
PrinteazaSupă de pui cu verzişoare din: aripioare de pui, morcov, radacina de pastarnac, telina, ceapa, turmenic, cartofi, varza de bruxelles, sare, piper, ardei.
- 300 g aripioare de pui
- 1 morcov
- 1 radacina mica de pastarnac
- 1 felie de telina
- 1 ceapa
- 1/2 lingurita turmenic
- 2 cartofi
- 12-15 verzisoare de Bruxelles
- sare
- piper
- 1 ardei
Mod de preparare:
Cureţi aripioarele, le pui la fiert în 1 1/2 l apă şi îndepărtezi spuma care se formează la începutul fierberii.
Cureti si speli legumele. Toci marunt ceapa, iar telina, ardeiul, morcovul si pastarnacul le tai in cubulete.
Cand aripioarele sunt aproape fierte, adaugi legumele şi turmericul care va da o notă uşor picantă şi o culoare frumoasă supei tale.
Laşi să fiarbă 5 minute la foc mediu, în oala parţial acoperită, după care pui verzişoarele tăiate în jumătate şi continui fierberea pentru 5 minute. Serveşti supa fie ca atare, fie cu smântână.
Supă de pui cu verzişoare
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa picanta de varza de bruxelles si paste
Pofta buna!