Supa rapida cu dovlecel si mazare

Printeaza

Supa rapida cu dovlecel si mazare din: apă, ceapă, dovlecel, mazăre, păstăi, roşii, sare, ţelină, frunze varză, ou, iaurt sau smântână, verdeaţă.

Ingrediente:Supa rapida cu dovlecel si mazare

  • 2 l apă
  • 1 ceapă
  • 1 dovlecel
  • 1 mână mazăre
  • 1 mână păstăi
  • 3-4 roşii
  • sare
  • 1/2 ţelină
  • 2 frunze varză
  • 1 ou
  • 150 g iaurt sau smântână
  • verdeaţă

Mod de preparare:

Cureţi legumele, cu excepţia roşiilor, le tai după specificul fiecăreia, apoi le pui la fiert într-o oală cu apă rece. Laşi să fiarbă legumele la foc mic.

Când zarzavatul este fiert, adaugi roşiile tocate cubuleţe sau date pe râzătoare şi sarea.

Când zarzavatul este foarte bine fiert, strecori supa. în cas­tronul în care serveşti supa, pui oul, baţi bine cu furculiţa şi adaugi smântână sau iaurtul. Torni apoi supa în castron, încet, amestecând continuu până transferi toată supa.

Presari deasupra pătrunjel verde tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.