Supă Asiatică cu Goji și Carne de Pui din: piept de pui, supa, ceapa rosie, usturoi, radacina de ghimbir, ciuperci, fructe goji, ardei, taitei de orez, sos de soia, ulei, coriandru, sare, piper. Când vorbim despre o îmbinare perfectă între nutriție și gust, supa asiatică cu goji și pui ocupă un loc de frunte. Acest […]
Supa rapida de vita cu zarzavat
PrinteazaSupa rapida de vita cu zarzavat din: carne de vită, zarzavat pentru supă, boabe de piper,chimen, dafin cât o unghie, cuişoare.
Ingrediente:
- 500 g carne de vita
- 250-300 g zarzavat pentru supă
- câteva boabe de piper
- o linguriţă mică de chimen
- dafin cât o unghie
- 2 cuişeare
Mod de preparare:
Carnea se toacă şi se pune la fiert în 2 litri de apă rece cu mirodeniile şi cu zarzavatul tocat.
La început se amestecă de mai multe ori. Se fierbe încet, acoperit, 40-50 de minute.
Se ia de pe foc, se toarnă în supă 100 ml apă rece, să se aşeze, se lasă să stea câteva-minute, apoi se strecoară, se fierbe din nou şi se fierb pastele în supă.
Din carnea cu zarzavat rămasă se prepară pateu sau tocătură: se prăjeşte în untură cu ceapă fară capac, până ce apa se evaporă de tot.
Pentru pateu se trece din nou prin maşina de tocat, se adaugă 2 ouă fierte şi pasate, 50 g unt, o lingură smântână, se freacă bine şi se condimentează după gust.
Pentru tocătură se recomandă, de asemenea, să se treacă încă o dată prin maşina dş tocat, se adaugă puţină slănină, ceapă prăjită, o chiflă înmuiată, un ou întreg, se amestecă bine şi se prăjeşte toată sub formă de chifteluţe.
Carnea tocată cu zarzavat rămasă, prăjită în untură cu ceapă, se poate folosi şi pentru mâncăruri cu legume la cuptor.
Supa rapida de vita cu zarzavat
Supă Cremoasă de Cicoare și Cartofi
Supă Cremoasă de Cicoare și Cartofi din: cicoare, cartofi, ceapa, usturoi, supa de legume, ulei de masline, sare, piper. Supa de cicoare este o rețetă simplă, dar încărcată de gust și texturi, oferind o îmbrățișare culinară perfectă pentru zilele răcoroase. Combinația de cicoare, cu notele sale ușor amărui, și cartofii cremoși, împreună cu o bază […]
Supa Pozole: Istoria și Supa Tradițională Mexicană – O Călătorie Culinară prin Inima Mexicului
Supa Pozole: Istoria și Supa Tradițională Mexicană – O Călătorie Culinară prin Inima Mexicului. Pozole, un preparat emblematic al bucătăriei mexicane, este mai mult decât o simplă supă; este un simbol al identității și istoriei culturale. Acest fel de mâncare, care combină hominy (porumb tratat cu alcalin) cu carne (în mod tradițional porc) și o […]
Pofta buna!