Supa Ratatouille

Printeaza

Supa Ratatouille din: ulei de masline, rosii, vanata, dovlecei, piure de rosii, supa de legume, sare, piper, zahar, busuioc, lamaie, crema de branza.

Ingrediente:Supa Ratatouille

  • 2-3 linguri cu ulei de măsline
  • 500 g roşii cherry
  • 1 vânătă, tăiată cubuleţe
  • 6 dovlecei foarte mici, tăiaţi felii
  • 500 ml piure de roşii
  • 500-750 ml supă de legume
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cu zahăr
  • 1 mână plină de busuioc proaspăt, rupt în bufăţi
  • 2 ardei graşi roşii, tăiaţi pe jumătate
  • suc de lămâie

Pentru servire:

  • cremă de brânză
  • parmezan ras
  • pâine prăjită, cu pesto de busuioc

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul.

Incălzeşte uleiul şi prăjeşte la foc iute roşiile, vânătă şi dovleceii pe rând, până devin moi. Adaugă piureul de roşii şi supa şi fierbe la foc mic până se îngroaşă, aproximativ 20 de minute.

Asezoneză cu sare şi piper şi zahăr şi adaugă şi busuiocul. Intre timp, coace ardeii roşii în cuptor până când se formează băşici, lasă-i să se răcească şi îndepărtează pielea.

Taie-i în bucăţi mari şi adaugă-i în supă. Adaugă suc de lămâie după gust şi adu la fierbere. Pentru a servi: pune supa în boluri şi fă sfere de cremă de brânză cu două linguriţe.

Adaugă-le în supă şi presară parmezan ras deasupra.

 

Supa Ratatouille

Supa Ratatouille

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.