Supa rece bulgareasca

Printeaza

Supa rece bulgareasca din: iaurt, castraveti, miez de nuca, ulei, usturoi, patrunjel, marar, sare.

Ingrediente:Supa_rece_bulgareasca

  • 500 g iaurt bine închegat
  • 300 g castraveţi
  • 60 g miez de nucă
  • 3 linguri ulei
  • un căţel usturoi
  • o legătură pătrunjel
  • o legătură mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Iaurtul se bate bine şi, dacă este prea gros, i se poate adăuga puţină apă. Se taie castraveţii mărunt şi se păstrează şi pentru servit. Se adaugă în iaurt.

Se pun nucile pisate şi usturoiul la fel, se adaugă uleiul şi se potriveşte de sare. Se pune verdeaţa, după gust, şi se aduce imediat la masă.

Supa rece bulgareasca

Supa_rece_bulgareasca

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.