Supa rece de carne de pui si sfecla

Printeaza

Supa rece de carne de pui si sfecla

Ingrediente:

  • 500 g carne de pui
  • 1 1/2 l supă tare
  • zeamă de sfeclă crudă
  • 80 g arpacaş
  • 1/4 l zeamă de castraveţi muraţi
  • 3 ouă fierte 8 minute
  • 1 legătură leuştean
  • 2-3 ardei graşi
  • 1 ceapă
  • 180 g smantană

 

Mod de preparare:

Supa rece de carne de pui si sfecla: Se spală bine arpacaşul şi se fierbe în apă 20 minute. Se strecoară şi se fierbe în supă cu carnea de pui 25 minute.

Se scoate carnea, se pune in supa zeama de castraveţi, ceapă şi ardei tăiaţi julien şi scurt, se pun din nou la fiert cîteva clocote.

Se termină cu leuşteanul tocat, ouăle tocate, puiul tăiat julien si smantană. Se serveste rece.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. As incerca si o supa rece.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.