Supa simpla de castraveti din: lapte, iaurt, smantana, castraveciori, ceapa, patrunjel, menta, sare, piper. Ingrediente: 275 ml lapte 425 g iaurt 150 g smântână 2 castraveciori 1 fir de ceapă verde 1 legătură de pătrunjel verde 1 linguriţă cu mentă uscată sare piper Mod de preparare: Intr-un vas încăpător, amestecă laptele, smântână şi iaurtul. Curăţă […]
Supa de castraveti cu nuci din: castraveti, nuca, ulei, usturoi, marar, patrunjel, iaurt. Ingrediente: 500 g iaurt 300 g castraveţi 60 g miez de nucă 3 linguri ulei un căţel usturoi o legătură pătrunjel o legătură mărar sare Mod de preparare: Iaurtul se bate bine. Se taie castraveţii mărunt şi se păstrează şi pentru servit. Se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.