Supă rece de castraveţi cu menta

Printeaza

Supă rece de castraveţi cu menta din: castraveciori, usturoi, ulei, smantana, iaurt, sare, piper, patrunjel, marar, menta.

Ingrediente:

  • 4-5 castraveciori
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 500 g smantana lichida
  • 500 g iaurt
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • marar
  • menta proaspata

 

Mod de preparare:

Amestecaţi usturoiul pisat cu puţină sare, cu mărar şi pătrunjel şi cele 3 linguri dfe ulei.

Tăiaţi castraveţii rondele foarte subţiri şi turnaţi peste ei smântână şi mujdeiul de usturoi.

Lăsaţi compoziţia la rece. înainte de a servi, adăugaţi iaurtul, asezonaţi cu sare şi piper, ornaţi cu frunzuliţe de mentă.

Supă rece de castraveţi cu menta

Supa_rece_de_castraveti_cu_menta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.