Supă rece cu wasabi şi castraveţi

Printeaza

Introdu într-un blender 450 g de castraveţi fără seminţe, descojiţi şi fe­liaţi, 1/4 cană de iaurt na­tural cu puţine grăsimi, 3/4 linguriţă de pastă wasabi, 2 bucăţi de ceapă verde tocată şi 3/4 cană de cuburi de gheaţă.

Mixează până se omogenizează. Toarnă compoziţia în 4 boluri şi adaugă puţin iaurt.

Supă rece cu wasabi şi castraveţi

Supă rece cu wasabi şi castraveţi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.