Supa rece de mazare cu sos pesto
PrinteazaO reteta de supa rece de mazare cu sos pesto din: mazare, ceapa rosie, smantana si sos pesto.
- mazare dulce congelata
- ceapa rosie
- smantana redusa in grasimi
- sos pesto
Mod de preparare:
Combina intr-o tigaie 450 g de mazare congelata, 1 lingura de ceapa rosie tocata fin si 1/4 cana de apa.
Soteaza mazarea la temperatura medie, amestecand ocazional, pana se inmoaie, circa 4 minute. Muta compozitia intr-un blender si mixeaz-o cu 1/4 cana de smantana, 3 linguri de sos pesto si 1 cana de apa rece.
Lasa la racit supa timp de 2 ore si condimenteaz-o cu sare si piper, dupa gust. Pune supa in 4 boluri si orneaza fiecare portie cu 1 lingurita de sos pesto.
Supa rece de mazare cu sos pesto
Pofta buna!