Supa rece de rosii

Printeaza

O reteta simpla de supa rece de rosii din: rosii, usturoi, castravete, untelemn si otet.

Ingrediente:Supa rece de rosii

  • 600 gr roşii
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 castravete
  • untdelemn
  • otet

 

Mod de preparare:

Roşiile coapte la fierbem înăbuşit 5 minute, adăugăm usturoiul, oţetul şi untdelemnul şi amestecăm până cănd se îngroaşă ca piureul.

Le răcim şi garmisim totul cu castravetele tăiat cubuleţe, eventual adăugăm şi un cubuleţ de gheaţă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.