Supa rece din carne de miel
PrinteazaSupa rece din carne de miel
- 1,200 kg carne de miel
- 700 g spanac
- 350 g măcriş
- 5 fire ceapă verde
- 350 g castraveţi verzi
- 2 legături mărar
- sare
- Maggi sau nucşoară rasă
Ingrediente sos: 180 g smantană, sare, zahăr, 1 lingură oţet, 30 g hrean ras.
Mod de preparare:
Spanacul şi măcrişul se fierb în apă cu sare 5 minute, se strecoară şi se taie mărunt.
Separat se taie carnea bucăţi şi se fierbe în 3 1 apă şi se spumează se fierbe apoi 10 minute cu ceapa verde tăiată mărunt, sare, castravetele curăţat şi tăiat julien, nucşoara rasă şi mărarul tocat.
Separat se serveşte sosul de hrean. Supa se poate servi şi caldă.
Pofta buna!