Supa rece din carne de miel

Printeaza

Supa rece din carne de miel

Ingrediente:Supa rece din carne de miel

  • 1,200 kg carne de miel
  • 700 g spanac
  • 350 g măcriş
  • 5 fire ceapă verde
  • 350 g castraveţi verzi
  • 2 legături mărar
  • sare
  • Maggi sau nucşoară rasă

Ingrediente sos: 180 g smantană, sare, zahăr, 1 lingură oţet, 30 g hrean ras.

 

Mod de preparare:

Spanacul şi măcrişul se fierb în apă cu sare 5 minute, se strecoară şi se taie mărunt.

Separat se taie carnea bucăţi şi se fierbe în 3 1 apă şi se spumează se fierbe apoi 10 minute cu ceapa verde tăiată mărunt, sare, castravetele curăţat şi tăiat julien, nucşoara rasă şi mărarul tocat.

Separat se serveşte sosul de hrean. Supa se poate servi şi caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.