Supa rece de legume cu ceapa verde

Printeaza

Supa rece de legume cu ceapa verde din: ulei, ceapă roşie, usturoi, ardei gras, castravete, roşii, sare, piper măcinat, zahăr, oţet, făină, ceapă verde.

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapă mare roşie
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 1 castravete
  • 600 g de roşii
  • sare
  • piper măcinat
  • puţin zahăr
  • oţet

Pentru servit:

  • 4-5 linguri de făină
  • 1 legătură de ceapă verde

Mod de preparare:

Ceapa dată pe râzătoare se înăbuşă în ulei până devine sticloasă, se adaugă usturoi pişat, ardei, castravete şi roşii.

Se sting cu 1,2 litri de apă, se condimentează şi se fierb trei sferturi de oră.

Se amestecă bine cu mixerul şi se pune la rece.

Se ser­veşte cu smântână, iar deasupra se presară ceapă verde tăiată mărunt.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.