Supa rece de legume cu patrunjel
PrinteazaSupa rece de legume cu patrunjel din: rosii decojite, apa, ulei de masline, castravete, ardei, ceapa, usturoi, otet balsamic, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 400g roşii decojite
- 100ml de apă
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 castravete
- 1 ardei galben mic
- 1 ceapa
- 2 căţei de usturoi
- 2 linguri de oţet balsamic
- câteva fire de pătrunjel
- sare şi piper
Mod de preparare:
spală ceapa, ardeiul şi castravetele, se curăţă şi se toacă fin.
adaugă într-un blender alături de restul ingredientelor şi se mixează până când totul devine o pastă fină.
asezonează şi se decorează cu cubuleţe de castravete şi pătrunjel.
Supa rece de legume cu patrunjel
Pofta buna!
Supă rece de legume – Gazpacho
Supă rece de legume din: rosii, castraveciori, usturoi, ardei, ulei de masline, zeama de lamaie, ceapa rosie, rosie, sare, piper. Supa negătită pe foc este cunoscuta şi sub denumirea de supă crudă sau supă raw. Aceste combinaţii de legume amestecate la blender pot fi „gătite” extrem de uşor şi rapid. în plus, nefiind fierte, legumele […]
O reteta de supa rece de legume pasata din: ceapa alba, ceapa rosie, seminte de chimen, boia dulce, praf de ardei iute, usturoi, fasole uscata, fasole verde, rosii, morcovi, castravete, cartofi, telina, otet, tarhon si ulei extravirgin de masline. Ingrediente: 2 cepe albe 1 ceapă roşie mică 1 lingură de seminţe de chimen, măcinate 1 […]
Pofta buna!