Supa rece de rosii cu orez

Printeaza

Supa rece de rosii cu orez din: rosii, morcovi, ceapa, patrunjel, ulei, orez, zahar, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 kg roşii
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2-3 linguri ulei
  • 50 g orez
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • zahăr
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Morcovii şi albitura se curăţă, se dau pe răzătoarea mare, ceapa se taie mărunt şi se înăbuşă toate în ulei, cu o cană de apă şi sare.

Se adaugă roşiile decojite, tăiatfe felii, şi se completează cu 2 l de apă fierbinte.

Se fierb împreună circa 30 minute, se strecoară, se adaugă orezul fiert sep­arat, zahăr după gust, piper şi se presară pă­trunjel verde tăiat mărunt.

Se serveşte rece.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna supa de rosii cu orez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.